Apartament w Łebie

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • d_woj
    Drive
    • 2011
    • 68

Apartament w Łebie

Zamieszczone przez strazakp
    Zostaw człeku sobie jedynkę walnij czipsa na 150 KM i pod 350 MN (jak ci graty pozwolą), domoduj ją żeby sobie humor poprawić i ciesz sie naprawdę fajnymi osiągami , małym spalaniem i bezawaryjnościa strarej konstrukcji (która wcale nie jest głośna w porównaniu choćby do PD).
    Co do tego "czipsa" to zastanawiam się nad tym już od 3 lat ale jakoś nie mogę się zdecydować i przemóc. Oczywiście chciałbym to zrobić i mam możliwość za stosunkowo niewielkie pieniądze ale jakoś brak mi odwagi. Pewnie że przeczytałem wiele opinii i pewnie większość jest dobry co do podnoszenia mocy w ten sposób ale...sam nie wiem, może dojrzeje za niedługo

Ja też 3 lata odkładałem czipsa i dziś zastanawiam sie dlaczego od razu nie dałem sie namówić....

Nie zastanawiaj sie długo, rób w dobrej firmie a banan nie bedzie długo Ci złaził i zmiany ci wybije z głowy na pewien czas . Polecam, zwłaszcza w Twoim przypadku.
  • loyd
    RS
    • 2010
    • 2342

Apartament w Łebie

Jak co roku planuję na wiosnę wyjazd nad Bałtyk "dojodować" młodego.

Tym razem Łeba. Szukam apartamanetu 2 pokoje (pokój dzienny + sypialnia) + kuchnia + miejsce parkingowe + wifi + bliko morza.

Cena max 250 pln za dobę.

Ktoś coś może polecić ?

PS - wyjazd na weekend majowy 2012.

Komentarz

• LUKI
      RS
      • 2005
      • 5776

loyd, http://arkadialeba.pl/

dla mnie super!

nawet masz info o promo na weekend majowy!
      kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6

SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM

Komentarz

• Agamek12
        RS
        S_OCP Member
        • 2006
        • 9943
        • Ford

loyd, apartamenty najblizej plaży to będą w Hotelu Neptun - gorzej, że nie spełnia on wymogu posiadania kuchni. Ale bliżej plaży nic w Łebie nie znajdziesz. Niestety, nie znam cen, a blukonekt nie chce mi otworzyć strony www.neptunhotel.pl
        Adam... Używam:
        Rolka: e11FL 97KM/130Nm
        Passek: B6 175KM/366Nm

Komentarz

• kazik4x4
          RS
          • 2008
          • 2728

Jak na weekend majowy to tez bym trzaskał do Neptuna. Byłem kilka razy i nie było się do czego czepić.
          No i plaża na splunięcie))
          Kuchnia?? A po co przeciez jadę na wypoczynek i spokój od garów też się nalezy. No chyba że jedziesz z dzieckiem/dzieciakami małymi i im trzeba coś specjalnego przygotowac...

Poza tym za 250 zeta za dobę to tylko jakaś słaba kwatera moze się trafic jeśli mowa o konfiguracji o jakiej wspominasz. Weeken majowy to wszak dla nich sezon.

Komentarz

• navigator
            Rider
            • 2009
            • 583
            • Volkswagen

co do Łeby, to osobiście byłem tutaj , tez z (małym) dzieckiem i całkiem spox......spełnia raczej Twoje wymgania w stopniu znacznym, bo bezpiośrednio przy plaży się nie znajduje...... :szeroki_usmiech tak z 15-20 minut spaceru z młodym trzaby lekko liczyć......

...natomiast, jeżeli kwestia miejsca jest otwarta, to moim liderem jest ten_ośrodek , tylko mię całodobowy dostęp do sieci zbywa totez się tym nie interesowałem.... :szeroki_usmiech
            >>E<< by Ali, defibrylator by DGW

Komentarz

Pracuję...